Opis forum
tak miało być w sierpniu ale jak widac nie ma i wątpię że bedzie w sierpniu pewnie na poczatku września coś ruszy
ani asystentka prof posłusznego nie jest w stanie nic powiedzieć oprócz tego że są wakacje i jak bedzie coś wiadomo to prześla na pocztę studenta .... łatwo się mówi a ile można czekać
Jeśli ktoś się dowie KIEDY JEST OBRONA TO PROSZĘ NAPISZCIE.
dziś złożyłam komplet dokumentów w dziekanacie, indeks trzeba zanieść do sekretariatu rektora na 1 pietrze do jego asystenki i zostawić do podbicia przez rektora , potem on trafi do dziekantu
dokumenty składamy wszystkie , streszczenie pracy bez podpisu rektora bo on to uzupełni podczas obrony tak mi powiedziała asystentka jego .
I pytam czy bedzie jakieś seminarium to mi powiadzaiła że NIE BEDZIE I TYLKO OBRONA
a pytam kiedy obrona i czy w ogóle napiszą na pocztę studenta to mi powiedziały w dziekancie że nie że trzeba dzwonić i się pytać ale jak się zbierze z 5-8 osób to obrona bedzie wyznaczona
wiem że na razie 4 osoby z naszej grupy złożyły już dokumenty do obrony jak sie coś dowiecie to napiszcie
Ostatnio edytowany przez kasia8 (2011-08-24 16:22:11)
a kiedy ta jego asystentka jest na uczelni i w jakich godzinach???????????????????????????????????
co trzeba złożyć do dziekanatu i jaką kwotę do kiedy wpłacić?
i na ile ma być to streszczenie pracy?
Ostatnio edytowany przez Kasia (2011-09-01 08:52:15)
trzeba wpłacić 60 zł - opłata za dyplom na to samo konto co czesne .
indeks zostawiamy w sekretariacie rektora u jego asystentki - I piętro ( koło ksera schodami do góry )
jesli indeks zostanie podbity to trafi do dziekanatu ,
a streszczenie piszemy tak jak wzór na 1 stronę z zachowaniem marginesów .
reszte dokumentów do obrony składamy w dziekanacie i trzeba dzwonić pytać o termin obrony