Opis forum
Nowy użytkownik
To o której się spotykamy? Może żey było tak po środku to 7.45?
Nowy użytkownik
No tak masz rację, chętnie bym to zrobiła ale ja jestem spoza rzeszowa i trochę daleko żeby nawet podjechać
moja propozycja jest taka zebrac sie przed 8 i ustalic co kupujemy, moze zamiast kwiatów kupić po dobrym trunku dla kazdego z komisji plus jakiś drobiazg dla promotora
co o tym myślicie? trzeba też jakis poczęstunek zorganizować tez
Ostatnio edytowany przez vika22 (2011-10-07 15:44:13)
Nowy użytkownik
Też może być bo kwiatki zwiędną i wyrzucą, a tak przynajmniej pożytek będzie:) Czyli tak jak pisałam 7.45 gdzies koło uczelni, bo trzeba też spisac pytania na kartce dla profesora
obrona jest po salą 10 to moze pod nia sie spotkamy no i tez problem z głowy bedzie z kwiaciarniami bo zadna nam w godzine bukietów nie zrobi a co do drobiazgu dla promotora z dziewczynami zastanawiałysmy sie nad portfelem skórzanym bo z naszej grupy co sie w lipcu bronili kupili pióro chyba ze ktos ma inny pomysł?
Ja id do promotora rano podpisac streszczenie...
sali jeszcze nie ma ustalonej.. umiecie cos bo ja dopiero zaczynam cos sie uczyc... ;p
moglabym zamowic dzis kwiaty, ale ja nie ebde mogla z kims po nie pojechac, poniewaz musze rano zlapac profesora i podpisac streszczenie ... a ta kwiaciarnia jest "schowana" u mnie na osiedlu.
na hali targowej na ul.Targowej budki z kwiatami czynne sa od 7... proponuj spotkac sie przed 8 pod dziekanatem albo pod sala(bo rano ja podadza) i zeby 2 osoby podjechaly po kwiaty i zrzucimy sie potem, co wy na to ?
ps. moze jakies piwko po obronie ?
Nowy użytkownik
Jeśli chodzi o kwiaty to może dać sobie z nimi spokój i kupic coś innego, tak jak koleżanka wyżej proponuje:) a co do piwka jestem za:)
ja ide podpisac streszczenie
--------------------------------
Trzeba wziąć pod uwagę to, ze nie kupimy żadnego innego prezentu oprócz kwiatów na hali targowej, ponieważ obrona jest o 9... a sklepy są czynne od 10tej....
Ps. z tego co mówili profesor nie przyjmuje żadnych prezentów.. a kwiaty zawsze przyjmie
i chyba nie mamy nic innego do wyboru poza kwiatami
Czyli 7:45 pod salą nr 10
Ktoś preferuje jakiś lokal na piwko ?
Ostatnio edytowany przez zaba-mon (2011-10-07 18:11:35)
Cześć, ja dopiero od rana z pracy wróciłem dziś więc dopiero teraz mam okazje przeczytać forum. Ja będę o 7:45 i będę autem jak coś więc możemy gdzieś podjechać. Z tego co wiem od nas ma być 15 osób a 7 z magisterki więc przy okazji dowiemy się co oni planują wręczyć komisji, może jakoś się dogadamy wspólnie.
A co do piwka to jak najbardziej... no cóż, trzeba będzie gdzieś porzucić samochód
czy jest ktos kto wybiera sie na kolejny termin obrony??
kolejny termin obrony wypada w najbliższa sobote tj. 15.08 o godz 9.00
jest to wstepna godzina, o sale trzeba pytać się w dziekanacie.
Wiem, że oprocz mnie są jeszcze dwie osoby do obrony dlatego wypada złożyć się na kwiaty......
Ostatnio edytowany przez anusia (2011-10-12 11:00:08)